יותר ויותר משפיענים יוצאים מהעולם הווירטואלי כדי לפגוש את העוקבים שלהם. זה קורה במיזמים שונים בהם הם מבשלים, מארחים, מתארחים או סתם עושים שיתופי פעולה. עמיחי באר, אחד מהפודיז ויוצרי התוכן המסקרנים בישראל וכנראה גם אחד היותר שונים בנוף, החליט שגם הוא יוצא מהמרשתת. עד לפני שנתיים אף אחד לא ידע מי עומד מאחורי עמוד האינסטגרם היפה שהוא יצר, שם הוא מעלה סרטוני מתכונים יפהפיים שנראים כאילו צוות מקצועי שלהם הפיק אותם. נסו להציץ בעמוד שלו, ונראה אם תצליחו לצאת.


באר כבר הספיק להתארח ב"הקטן" לערב אחד, שם בישל עם השף עידו קבלן. אבל עכשיו הוא יוצא לראשונה לבדו, כדי להפוך את הקומה השנייה של רביבה וסיליה בפארק צמרת בת"א למסעדת פופ אפ משלו. Rose De Provence תפעל במשך 3 ערבים בלבד, ובאר יגיש בה ארוחה על טהרת המטבח הפרובנסלי.

עמיחי באר פותח מסעדה ל-3 ימים בלבד (צילום: ליאל סנד, mako אוכל)
פופ אפ פרובנסלי מסקרן|צילום: ליאל סנד, mako אוכל
מנות שיוגשו במסעדה של עמיחי באר (צילום: ליאל סנד, יחסי ציבור)
הארוחה תעלה 450 שקל לסועד|צילום: ליאל סנד, יחסי ציבור

אז מה אוכלים? התפריט יתבסס על המנות המובילות מדף האינסטגרם שבאר יצר לאורך השנים, לצד מנות חדשות שנוצרו במיוחד לכבוד הפופ אפ. הארוחה תעלה 450 שקלים לאדם, וילוו אותה יינות רוזה מפרובאנס של המותגים מינוטי ו-Whispering angel, שנחשב למותג הרוזה המוביל בעולם. 

 


הארוחה תכלול 5 מנות פתיחה לחלוקה, מנת ביניים אישית, עיקרית אישית לבחירה וקינוח, ובמהלכה יימזגו 4 טעימות יין. בין המנות שיוגשו: סטרצ׳טלה ועגבנייה חרוכה; גספצ׳ו, קוביות טונה, קרם פרש וסלט עלים; שיפוד דג על מאק אנד צ׳יז ורוטב חמאת עגבניות שרי ונגיעה של בשמל; וצלעות טלה על צ׳ימיצורי עם תפוח אדמה מדורה.

ניסים אלוני 10, תל אביב, 19-21 באוגוסט. לא כשר. להזמנת מקומות