הטרסה במלון וולדורף אסטוריהעל גג של מלון וולדורף אסטוריה הירושלמי נפתח בר הקיץ הטרסה שיפעל בשעות הערב. שף המלון איציק מזרחי ברק יציג תפריט אלכוהול יוקרתי, מנות מהמטבח הים תיכוני ותפריט סיגרים ומנות כמו פילה דניס על הפלנצ'ה (65 שקלים), מינוט סטיק אנטריקוט 120 גרם (95 שקלים); באו באן צמחוני במילוי טופו, סלט פלפלים ותבשיל פטריות (65 שקלים) ויש גם אדנה קבב (75 שקלים), אסאדו טלה בבישול ארוך בלחמניית באן (95 שקלים); קבב דג ים עם תבשיל עלי מנגולד (75 שקלים) באליק אקמק (סנדוויץ' דגים); פטאייר, המבורגר ועראייס. בגזרת האלכוהול קוקטיילים כמו וויסקי עם סירופ דובדבנים תוצרת בית, ביטר פלפל שחור וציפורן, מבושם בקינמון בענן עשן (125 שקלים) ועוד. המקום פתוח לאורחי המלון ולקהל הרחב.גרשון אגרון 26, ירושלים. ראשון-חמישי 18:30-23:00, כשרבר קוקטיילים חיצוני בדלי אסייתיהבר החדש של דלי אסייתי ממוקם בחלל החיצוני של המסעדה ופועל כעמדת שירות (ללא ישיבה) ומגישים בו תפריט קוקטיילים עם פרשנות אסייתית. אפשר להזמין מרגריטה יפנית, אפרול בלוסום, קוקטייל יוקו על בסיס סאקה לא מסונן ועוד. טווח המחירים 44-52 שקלים לקוקטייל. הבר פעיל בימי רביעי-שבת החל משעות אחרי הצהריים ובשבתות גם בצהריים.הבנים 15, הוד השרון. 09-8992555, לא כשרבר הקיץ ועוד באמריקן קולונימלון הבוטיק אמריקן קולוני השיק כמדי שנה את בר הקיץ של המלון, בגינה המלכותית. המקום מציע תפריט ים־תיכוני קליל הכולל פיצות, פוקאצ’ות, בשרים, מנות צמחוניות, קוקטיילים ומבחר יינות ומשקאות. כל אלו מוגשים באווירה אלגנטית על ידי צוות הברמנים המקצועי. הבר פתוח מדי יום בין 17:00 ל־23:00לואי ונסן 1, ירושלים. 02-6279777, לא כשרקונטנטובר הקיץ של מלון קרלטון נפתח מציע תפריט כשר ו-Golden Hour בימי ראשון-חמישי בשעות 18:00-19:00 עם 1+1 על תפריט האלכוהול. בריזה וקו ראשון לים כלולים בחוויה. כל זה קורה בול בזמן כי בעל המקום, רועי וולדי, משרת שירת במילואים 480 ימים ברציפות מאז תחילת המלחמה. בימי שני מתקיימות במקום הופעות לייב ובימי שישי מסיבות צהריים. תפריט האוכל מציע מנות כמו טרטר טונה (72 שקלים); האני באטר פורל (72 שקלים); פיש אנד צ'יפס (63 שקלים) ועוד. טווח המחירים של הקוקטיילים נע בין 62-67 שקלים.אליעזר פרי 10, תל אביב. ראשון-חמישי החל מ-18:00, כשרFront By Revivaבר הקיץ של רביבה וסיליה נפתח השנה באווירת דרום צרפת עם בר יינות קייצי מבוסס על יינות רוזה ממחוז פרובאנס. בגזרת האוכל מנות כמו פוגאס, סלט ניסואז, פיצטה, שיפוד דג על רטטוי ופלטת גבינות (28-78 שקלים). בשעות 17:00-19:00 יש במקום הפי האור עם 30% הנחה על כל האלכוהול.צמרת G , ניסים אלוני 10, תל אביב. ראשון-חמישי 17:00-24:00, לא כשר