תפריט פרינג עם דבש במסעדת עמק בראסריעמק בראסרי ממשיכה את היוזמה שהחלה בשנה שעברה, וחוברת גם השנה למכוורת אופיר מכפר חוגלה שבעמק חפר ליצירת תפריט ששם את הדבש במרכז. התוצאה היא תפריט פרינג עם דבש שהשף עידו פיינר יגיש במסעדה בין ה־15 ל־19 בספטמבר, לצד מכירת דבש מהמכוורת. כל המנות נוצרו בהשראת זני הדבש השונים, והתפריט כולל בצל ירוק צלוי עם שקדים, שנקליש, חומץ, שמן זית ודבש פרחי הדרים; תירס בג'וספר עם חמאת סריראצ'ה, אבן יוגורט, עירית ודבש פרחי אבוקדו; ברוסקטה עם טרטר טלה, בצל סגול, עשבי תיבול, צ'אטני עגבניות ודבש אקליפטוס; בייבי בק ריבס עם פולנטה, בוקצ'וי, צ'ילי וגלייז חמאת סויה עם דבש פרחי הדרים; וטארט פלאן דבש קציפת יוגורט, פרי ודבש פרחי אבוקדו.עמק בראסרי. צומת משמר השרון, כביש 4, לא כשרתפריט בשרים מיוחד במסעדת יוליהלרגל השנה ה־20 לפעילותה מסעדת יוליה יוצאת עם תפריט פופ אפ בשרי בשיתוף קצביית הבשרים של זלמן. יש יהיו פה מנות ראשונות כמו סיגרים קריספיים במילוי חלקי פנים או קרפצ'יו בקר עם מיץ לימון ומנות עיקריות כמו שיפוד נתח קצבים; שיפוד דנוור קאט; פילה בקר; צלעות טלה; אנטריקוט על העצם דריי אייג'; וסינטה על העצם דריי אייג'. כל נתח מוגש עם תוספת ורוטב, ואת הבשרים ילווה תפריט יין מיוחד של יקבים קסטל ורזיאל. שימו לב שהתפריט מוצע לזמן מוגבל והוא יסתיים ב-18/9, לא כוללי סופי שבוע.יוליה. האנגר 2, נמל תל אביב. ראשון-חמישי בין 12:00-22:30, לא כשרמנה חדשה במוזס שופרשת מוזס שופ השיקה מנת קובנה בורגר, שמוגשת בתוך קובנה הנאפית מדי יום במיוחד עבור הרשת. המנה כוללת קציצת ארט ברגר מבקר וטלה במשקל 200 גרם שמוגשת בתוך לחמניית קובנה עם רוטב איולי אריסה פיקנטי, בצל, מלפפון חמוץ, חסה לליק וסלסת עגבניות צלויות ושום קונפי. מחיר המנה 67 שקלים (או 83 שקלים כארוחה עם צ'יפס ושתיה).בכל סניפי הרשת עד ה-31.9טעם חדש לנטפליקס אנד צ'יל של בן אנד ג'ריסשיתוף הפעולה בין ענקית הסטרימינג ובן אנד ג'ריס ישראל חוזר לעונה שנייה, והפעם נטפליקס אנד צ'יל 2. אנחנו יודעים מה כולם חושבים על סיקוולס, והנה, גם פה יש ניסיון לעשות קצת יותר מדי. הפיינט החדש משלב גלידות שמנת בטעם קרמל ושוקולד עם סווירל פירורי עוגיות, בצק עוגיות שוקולד צ'יפס ובצק עוגיות חמאת בוטנים. התוצאה היא גלידה שהיא קינוח מלא במרקמים ומתיקות עזה כמו שבן אנד ג'ריס יודעים לעשות.מחיר: 24.90 שקלים לאריזה של 500 מלמנות חדשות בבון צ'הרון ברם, בעליה של מסעדת בון צ’ה החיפאית, עדכן את תפריט המסעדה עם מנות חדשות. אפשר למצוא שם מנות כמו גוי טום, סלט וייטנאמי עם ירקות ועוף או שרימפס לבחירה (45 שקלים), אגרול מדפי אורז (3 יחידות ב-39 שקלים, 6 יחידות ב-73) ומנת פרגית עם חצילים בסויה מקורמלת וג'ינג'ר המוגשת בתוספת אורז לבן מאודה (69 שקלים).בון צ'ה. לונץ 7, שוק תלפיות. חיפה. לא כשרפופ אפ של אהרוני וספרייט בביג פאשן גלילותבין ה-9-12 בספטמבר מתקיים באהרוני'ס שבביג פאשן גלילות פופ אפ מנות מיוחדות של השף ישראל אהרוני בשיתוף פעולה עם הפודיז קובי אדרי, שחר ואורן ודנה רייכר. בכל יום אהרוני יבשל מנות אחרות עם משפיען אחר, וכל המנות בתוספת פחית ספרייט יעלו 52 שקלים. בין המנות שיוגשו במהלך הפופ אפ הן סלט וייטנאמי, מסמאן קארי, צ'יזימי קוריאני ומנגו סטיקי רייס.אהרוני'ס, ביג פאשן גלילותפופקורן בטעם טבסקו בבתי קולנוע פלאנטרשת בתי הקולנוע פלאנט יצאו בשיתוף פעולה עם טבסקו על מנת לרענן קצת את השממה שהיא המזנון של בית הקולנוע. זה הוליד מנת פופקורן בטעמי טבסקו שתימכר ב-31 שקלים עבור הגודל הרגיל (לא זול בכלל). הפופקורן הזה אמור להתאים לכל סוגי הקהלים, גם לחובבי החריף וגם למי שמחפש פשוט חוויה אכילת פופקורן שונה.ברשת פלאנט ברחבי הארץ