-
-
אפילו למבקר החמוץ שלנו היה כאן חמוץ מדי
אכלנו בדון קמילו וריחמנו על השף
-
המסעדה שממשיכה להבריק, וזו שלמדה להכין אוכל
חזרנו ל-2 מסעדות צעירות שתפסו כיוון טוב
-
לא כל יום המבקר שלנו מכתיר מסעדה כ"נדירה"
אוהבים עמבה בטירוף? רוצו לשם
-
בכל המסעדות יש אותו אוכל, פה עושים אותו טוב
מה שכן, היינו מוותרים על האמנות הבינונית
-
המסעדה הזאת השתגעה: 56 שקלים לסמבוסק?
עדיף לקפוץ לאיסטנבול ולתקוע קבב ברחוב
-
אנחנו צריכים שיקומו עוד כמה מסעדות כאלה
הנה מקום לבוא אליו בכפכפים, בקטע הכי טוב שיש
-
המסעדה שקמה לתחייה וזאת שנשמח לחזור אליה
לפעמים גם המבקר טועה, לפחות הוא מודה בזה
-
למי שאינו שומר כשרות אין מה לחפש במסעדה הזאת
מי ידע שהמטבח הצרפתי כולל כל כך הרבה טחינה
-
איך אומרים בצרפתית ארוחה בינונית ביותר?
המבקר אכל בהוטל דה ויל וניסה לא להתעצבן
-
הלוואי שהמסעדה המעולה הזאת לא תיסגר אף פעם
אכלנו בקפה נורדוי והאצבעות שלנו התלקקו מעצמן
-
המנות מבולבלות, התפריט מתיש, אבל פייר – טעים
למסעדות בת"א יש מה ללמוד מני-שי הנתנייתית
-
אחת נותרה סתמית ומאחת נעלם כל האוכל הטעים
ביצה עלומה חזר לק-פה האנוי ואונזה, והתאכזב
-
יכול מאוד להיות שזאת הפיצה הכי טובה בישראל
כמה חבל שכמעט כל שאר המנות היו קטסטרופליות
-
לא נעים לשאול, אבל בשביל מה צריך מסעדה כזאת?
זה מה שקורה כשנהנים ממנה אחת בלבד בארוחה
-
מסעדה שהגיעה לטופ בארץ ומסעדה עם קינוח מושלם
כמה כיף לחזור למסעדות ולגלות שהרמה נשמרה
-
מתחת לאף שלנו פועלת אחת המסעדות הטובות בת"א
בלי שטיקים, בלי פיצה ובלי עראייס. פשוט וטעים