מזללת נוקאאוט סמאשופ קיימת בערך שנה, אבל הצליחה לסקרן אותנו עוד כשרק נפתחה בזכות מספר משתנים: המיקום - לא העיר התחתית עמוסת בתי האוכל השווים, אלא רחבת הפסנתר בלב הכרמל; והקונספט - סמאשבורגר, הקציצה שבתל אביב כבר הפכה ללהיט עם לא מעט גרסאות מוצלחות.
הסמאש-שופ ממוקמת במרכז מסחרי קטן ומנומנם שאפשר למצוא בו את כל החשודים המיידים: פיצה, גלידה, רחבות ישיבה ולא מעט משפחות שמגיעות לחטוף ארוחה. למרות שנראה כי המקום מנסה לפנות לקהל צעיר ומתהדר במיתוג עדכני ובפחיות בירה בוטיקית - הוא מושך קהל שמורכב ממש לא רק מצעירים ובעת ביקורינו ישבו במקום הרבה משפחות. את ההזמנה מבצעים, כנהוג בימינו, במסך מגע (אחד ממוקם בחוץ ליד מתחם הישיבה המוצל ואחד נוסף בפנים) ותוך זמן די קצר האוכל מוכן.
הזמנו שתי גרסאות של הסמאשבורגר: צ'יזבורגר (55 שקלים לארוחה הכוללת צ'יפס ושתייה) ואת גרסת הביונד מיט (44 שקלים). מחיר סביר, כזה שמתקרב למחירי ארוחות ברשתות כמו מקדולנלד'ס למשל, ומתרחק מזה של המבורגריות בוטיק תל אביב, בהן ארוחה הכוללת צ'יזבורגר, תוספת ושתייה יכולה גם להגיע בקלות לאזורי ה-70 שקלים (וזה כמובן לפני דמי משלוח).
הקציצה בנוקאאווט טעימה ופשוטה. הלחמנייה רכה, התוספות והרטבים טובים וההגשה מזמינה וכיפית (בהתאם לרוח האמריקאית, יש גם מלפפונים חמוצים מתקתקים בפנים). אין ניואנסים של טעמים או מאפיינים יוצאי דופן מבחינת מרקם או הרכב הקציצה, אבל מדובר בארוחת פאסט-פוד יעילה ביותר שמספקת את הסחורה. הקריספי צ'יקן (34 שקלים) אומנם עוד רחוק מאלה התל האביביים המצטיינים בז'אנר (ויטרינה ולאקל), אבל נעשה לפי גרסת ההשרייה בריוויון, כמו גם הנאגטס (38 שקלים) ומדובר בשתי מנות נדיבות וטובות, שיכולות להרוויח קצת חיזוק טעמים - אם זה בשדרוג ה"רוטב הסודי", שטועם בעיקר כמו ערבוב קטשופ, מיונז וצ'ילי ואם זה הוספת תבלינים לציפוי. ולמרות ההערות, אלה מנות עוף לא רעות בכלל ונוקאאוט סמאשופ הוא אחלה מקום, באחת הערים עם מגוון היעדים הקולינריים הגדול בישראל.
נוקאאוט סמאשופ. שדרות הנשיא 121, חיפה. 077-9386230