כשאנחנו נתקלים במתכון שיש בו קליפת לימון מגוררת, ברור לנו שיש פה הבטחה. בין אם מדובר בתבשיל או עוגה – הוספת לימון למתכון יוצרת שכבה נוספת של טעם ומאזנת את כל העסק בצורה הרמונית. בתבשילי דגים הוא מתחייב, ברטבים עשביים הוא מתבקש, לפסטה שלכם הוא יעשה רק טוב, ואל תתחילו לדבר איתנו על פאי לימון וחבריו לז'אנר (ואם כבר מדברים, אתם חייבים לנסות את עוגת הלימון הרכה של חנושה).

אבל אם יש משהו שמרפה את ידינו, זה כל תהליך הגירור. זה מתחיל מפומפייה נקייה, ונגמר בקרצוף בלתי נגמר להסרת שאריות הלימון שנותרו עליה, ובכלל היו צריכות להגיע לתבשיל. אם אין לכם מגררת לימון מקצועית (מיקרופלאן), אז תיאלצו לגרר את הלימון על הצד הכי מרגיז של הפומפייה, זה עם החורים הקטנטנים שהכל נתקע בהם. ויש כאלה שהשילוב בין הסקוץ' לפומפייה בכלל עושה להם רע.
אז הנה פתרון קל ומושלם שיאפשר לכם לגרר בנחת תועפות של לימונים מבלי שהפומפייה צריכה בכלל להגיע לכיור, וכשכל הגרירה אצלכם בעוגה או בתבשיל: נייר אפייה.

ואם אין לכם נייר אפייה אבל אתם פשוט חייבים לגרר? ככה מנקים פומפייה בקלות
ניסיתם? הצלחתם? שתפו אותנו ואת כל מי שצריך לדעת מזה.