לא חייבים טופו בטעם אסייתי דווקא. הנה, למשל המתכון הפשוט והטעים הזה
- 4 כפות שמן
- 2 שיני שום פרוסות
- חצי צ'ילי פרוס
- חצי בצל סגול פרוס
- קופסה טופו שום-צ'ילי חתוך לקוביות
- 250 גרם עגבניות שרי צבעוניות חצויות
- כף סוכר חום
- 4 כפות חומץ בלסמי
- מלח
- פלפל גרוס
- חופן עלי בזיליקום טריים
- שמים את השמן בווק או מחבת וכשהוא חם מטגנים בו את השום, צ'ילי ובצל כחצי דקה
- מוסיפים את הטופו ומטגנים עוד דקה
- מוסיפים את העגבניות, מלח, פלפל וסוכר ומטגנים עוד שתי דקות
- מוסיפים את החומץ הבלסמי, מבשלים תוך עירבוב כשתי דקות. מכסים את האש ומערבבים פנימה את עלי הבזיליקום