טוב, זו הייתה חתיכת משימה, לפחות מבחינתי. מעודי לא הכנתי משהו מקמח ללא גלוטן.
מה עושים עם זה.
אז לפעם הראשונה החלטתי ללכת על בטוח ועשיתי מאפה כמו שאני אוהב, רק לא עם קמח רגיל אלא ללא גלוטן. זה עבד. התוצעה הפתיעה אותי, בעיקר כי המרקם יוצא חלק ומשיי, נעים במיוחד. והטעם נהדר.
- 250 גרם קמח ללא גלוטן
- 4 ביצים
- חצי כוס שמן זית
- 2 גביעי יגורט צאן
- כוס חלב
- 3 קישואים מגורדים
- 12 זיתים ירוקים קצוצים
- 2 כפות פסטו
- 150 גרם גבינת פטה מפוררת
- קליפה מגורדת מלימון אחד
- מלח, פלפל גרוס
- מערבבים את על החומרים עם מטרפה לתערובת אחידה
- יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ 45 דקות עד שהמאפה שחום