- 4 כרעיים חצויות
- 2 בצלים גדולים פרוסים
- 1/4 כוס שמן זית אורגני green
- כף גרגירי כמון שלמים
- כף גרגירי כוסברה כתושים
- 2 מקלות קינמון
- 3 עלי דפנה
- 6 שיני שום שלמות
- 2 לימונים פרסיים יבשים, חצויים
- 1/3 כוס סילאן אורגני green
- 3-4 כוסות מים
- מלח
- פלפל גרוס
- 1/2 קילו תמרים צהובים
- 1/4 כוס מיץ לימון
- ממליחים ומפלפלים את העוף
- שמים את השמן בסיר רחב ושטוח וכשהוא חם, צורבים ומשחימים את העוף יפה משני צדדיו ומוציאים מהסיר
- מוסיפים לסיר, בצל, שום, כמון, כוסברה, עלי דפנה וקינמון ומטגנים תוך עירבוב כשתי דקות
- מוסיפים את התמרים והסילאן ומערבבים יחד דקה נוספת
- מוסיפים את המים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
- מחזירים פנימה את העוף, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה
- מורידים את המכסה, מבשלים על להבה גבוהה כחמש דקות, מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים עם אורז