מכל החיבורים בין פיתה למשהו, הכי אני אוהב את החיבור שלה לקבב ולא משנה מאיזו עדה. ובלי שום דבר נוסף (חוץ מאולי בצל בגריל, או מטוגן) כי הכי אני אוהב את מיצי הקבב שנספגים בחלק הפנימי שלה ולא משנה אם הוא צלוי על גריל, או צרוב על מחבת. את גרסת הקבב הזו, אני אוהב במיוחד והנה המתכון להכנת המנה:
- 1 ק"ג בשר טחון מעורב עם שומן כבש
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 4 שיני שום קצוצות דק
- חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- צרור כוסברה קצוץ דק
- כף גרגירי כמון שלמים
- כף גרגירי כוסברה טחונים
- מלח
- פלפל גרוס
- שמן זית אורגני שופרסל green
- מערבבים את כל החומרים למעט שמן הזית, לשים כדקה
- יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ושמנמנות
- מניחים על מגש, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה
- צולים על מנגל, או פלנצ'ה או מחבת עם מעט שמן זית