- 8 שוקי עוף
- מלח, פלפל גרוס
- 6 כפות שמן זית
- 2 בצלים סגולים חתוכים לשמונה פלחים כל אחד
- 3 שיני שום קצוצות
- כף ג'ינג'ר שופרסל green קצוץ
- חצי פלפל ירוק חריף
- 2 גזרים קלופים פרוסים
- כף גרגירי כמון שלמים
- 2 מקלות קינמון
- 6 תרמילי הל
- 8 תאנים יבשות
- 8 משמשים יבשים
- חצי כוס צימוקים
- חצי כוס דובדבנים מיובשים
- 2 כפות סילאן
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 4 כוסות מים
- 3 עלי דפנה
- מלח
- פלפל גרוס
- ממליחים ומפלפלים את השוקיים. מחממים את השמן הסיר רחב ושטוח, מטגנים וצורבים את השוקיים עד שהן שחומות
- מוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר את הכמון, קינמון הבצל, שום, ג'ינג'ר, גזר ופלפל חריף ומטגנים תוך עירבוב כחמש דקו,
- מוסיפים את הפירות היבשים, מערבבים רגע
- מוסיפים את כל שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ 45 דקות
עוד מתכונים טעימים לט"ו בשבט מחכים לכם כאן>