קינוח, מנת בוקר או סוג של בראנצ' - פודינג אורז מתאים לכל אחד ואחת בזמן אחר ורגע אחר אבל הוא תמיד מנה מנחמת ומלאה בזכרונות מתוקים, מנה משביעה שאפשר להכין בקלות ועל הדרך.
או שמתים על זה או שלא אוהבים בכלל, אין לזה אמצע בדרך כלל, ולחובבי הז'אנר יש פה מתכון כיפי ומהיר:
- 1 כוס אורז
- 1 קרם קוקוס אורגני green
- 3 בננות פרוסות
- חצי מטבע סוכר דקלים (או כף סוכר חום)
- 5 תותים או הרבה אוכמניות
- מבשלים בסיר אורז, קרם קוקוס, סוכר ובננות כעשרים דקות ועד שהאורז רך
- מעבירים לקערת הגשה ומעטרים עם בננות ופירות יער/תותים לפי מה שאוהבים