מנה בסיר אחד לא צריכה להיות משעממת או חדגונית, וההוכחה לפניכם - מתכון שלי למנה לסיר חם ומפתיע שמתאים בול ליום חורף סגרירי.

לקציצות:

  • 500 גר פרגית טחונה
  • 1 בצל לבן
  • 6 שיני שום
  • 1 ביצה
  • 100 גר פירורי לחם
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת

לתבשיל:

  • 10 תפוחי אדמה
  • 3 בצלים
  • שמן זית אורגני green
  • 4 כפות סילאן אורגני green
  • מלח 
  • פלפל

  1. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לקוביות
  2. בסיר עם שמן זית עד רבע גובה מטגנים את תפוחי האדמה להזהבה מוציאים לנייר סופג
  3. קוצצים בצל, כותשים שום ומערבבים את כל חומרי הקציצות. יוצרים כדורים בגודל פינג פונג
  4. מטגנים בשמן זית את הכדורים לקבלת מעטה זהוב שחום. מוציאים לנייר סופג
  5. מוסיפים עוד שמן ומטגנים פרוסות בצל עד הזהבה. מוסיפים סילאן וכוס מים ומבשלים להסמכה
  6. מוסיפים את הקציצות ואת תפוחי האדמה עם שתי כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה
  7. מנמיכים אש ומבשלים 35 דקות

לעוד מתכונים בסיר אחד>