מבחינתי מנות טבעוניות יכולות להיות מפוארות ומורכבות לא פחות מכל מנה שמקורה מן החי, עם מעט מחשבה ותשומת לב אפשר להרכיב מנות שלא צריך להגדיר אותן טבעוניות, הן פשוט מנות טעימות ומזינות. מצרף עבורכם מתכון עשיר וכל כך טעים:
כוס שיבולת שועל אינסטנט green
כוס מים רותחים
1 בצל מגורר בפומפיה דקה
1 כפית שטוחה שום כתוש
2 תפוחי אדמה קלופים ומגוררים בפומפייה דקה
1 כוס פטרוזיליה ומנגולד קצוצים
מלח ופלפל
שמן חמניות לטיגון
לפטריות:
- 20 פטריות שמפניון
- 1 בצל לבן גדול
- 1 כפית פפריקה, כמון, כורכום
- רבע כוס מים רותחים
- משרים שיבולת במים רותחים למשך עשר דקות
- מגררים בצל, שום ותפוח אדמה
- מוסיפים ירוקים ואת שיבולת השועל אחרי השרייה. מערבבים היטב ויוצרים קציצות
- מטגנים בשמן 2 דקות מכל צד
- לפטריות: מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים פטריות ותבלינים ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים מים רותחים מלח ופלפל ומבשלים 3 דקות. מגישים ביחד