לשניצל:
20 חתיכות של שניצל טבעוף
1/2 כוס קמח
3/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
2 ביצים שופרסל green
4 כוסות קורנפלקס (כוס פירורי קורנפלקס אחרי טחינה)
כפית חרדל
מעט שמן
לפתיתים
שקית פתיתים עגולים green
1 בצל קצוץ
1 שן שום
3 כוס מים
3/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
רסק עגבניות
2 כפות שמן
- לשניצל: בקערה - מועכים את הקורנפלקס במעבד מזון/ בשקית ניילון
- בקערה 2- טורפים ביצים עם כפית חרדל
- קערה 3- נערבב קמח עם מלח ופלפל
- מצפים את אצבעות העוף בקמח, טובלים בביצה ואז מצפים בקורנפלקס
- מברישים את השניצלים במעט שמן ומכניסים לתנור ל-15 דקות עד שזהוב וקריספי
- לפתיתים: שמים שמן בסיר ומתחילים לטגן את הבצל עד הזהבה
- מוסיפים את הרסק והתבלינים ומוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים 15 דקות על אש בינונית
- מוסיפים את הפתיתים וכוס מים נוספת, מכסים ומשאירים עם פתח קטן, מנמיכים את האש לעוד 5 דקות
- מערבבים, מורידים מהאש ומגישים
- מגישים לצד סלטון של עגבניות שרי, גמבה ומלפפון, קצוצות גס