אורז תמיד נשאר במקרר. תמיד. ומה לעשות שהוא הרבה פחות טעים יום למחרת? פשוט מאד.
גרין ביקשו שאכין מנה שמדגימה את הפחתת ביזבוז, ואין כמו ארנצ׳יני כדי להראות איך האיטלקים חשבו על זה כבר די מזמן.

  • 1 כוס אורז מבושל מאתמול (זה בסדר אם אין לכם במקרה ריזוטו שאריות)
  • 1 כוס מוצרלה יבשה מגוררת
  • 1/2 כוס פרמזן מגורר
  • 10 גורי מוצרלה פרוסים לרבעים
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל

לציפוי

  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם

>> מה עושים עם אורז שנשאר? קבלו כמה רעיונות

  1. מוציאים את האורז שאריות מהמקרר ומערבבים עם יתר המרכיבים למסה אחידה ומעט דביקה
  2. צרים כדורי פינג פונג ומצפים בביצה ואז בפירורי הלחם
  3.  מטגנים כל פעם שלושה ארבעה כדורים - לא יותר, מחשש שהשמן יתקרר.
  4. מעבירים לנייר סופג ומגישים❤️