מה בדרך כלל מכינים לכם: לחם עם שוקולד? פיתה עם גבינה צהובה? הגיע הזמן לגוון ולעשות את הסנדוויצים קצת יותר מיוחדים משל כולם. ניצן רז השף מסביר איך לעשות את הסנדוויצים הכי טובים שיש.
כך למשל, הלחם עם שוקולד הופך למעדן של ממש בתוספת בננות, קוקוס ופיצוחים. סתם כריך עם גבינה הופך לכריך איטלקי עם עגבניה, מוצרה ופסטו.
לשף ניצן רז יש טיפ חשוב: להשתדל לא להרטיב יותר מדיי את הלחם, לא לשים הרבה רטבים או עגבניות. אפשר לשים את העגבניה בצד ולהוסיף בעת האכילה. חוץ מזה, גם פירות ירקות בקופסה זה מומלץ.
רוצים לראות עוד ולהיות מעודכנים? צפו בתכנית המלאה ב-VOD של מקולנד
צפו ב"מהדורה הצעירה" ביום שישי בשעה 14:45 בערוץ 2. מומלץ!