המתכון המלא למאפין שוקולד בננה
מתכון מקורי | מתכון בריא |
2 כוסות קמח
| 2/3 כוס קמח מלא 1 כפית תמצית וניל |
אופן ההכנה:
חממו תנור ל-195 מעלות צלזיוס. ורפדו תבנית שקעים במנג'טים
ערבבו קמח/ים, אבקת אפייה, אבת קקאו ומלח בקערה גדולה.
בקערה נפרדת ערבבו סוכר, בננות מעוכות וביצים.
הוסיפו גמדים שלי ללא סוכר, שמן ותמצית וניל והמשיכו לערבב.
קפלו את התערובת הרטובה ליבשה.
מלאו את תבנית השקעים בתערובת כך שכל שקע יתמלא ב-3/4 מכמות הבלילה.
אפו בתנור 18-20 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש ועם פרורים סביבו.
צננו 5-10 דקות לפני ההגשה.
בימוי ופוסט- Boico/Drori Visual House
צילום- מנחם ואיתי רייס
סטיילינג- ענת לובל
ניהול קריאיטיב- אסי גורטנברג
הפקה- גל אפיק