הח"כים החדשים שתראו בכנסת הבאה: הקלפיות מהפריימריז של הליכוד נספרו, והתוצאות הסופיות מגלות את הרכב הרשימה של המועמדים בבחירות שייערכו בנובמבר מטעם המפלגה. אחר הצוהריים (חמישי), החלו להתפרסם השמות ברשימה, ולצד שמות מוכרים של חברי כנסת ותיקים - שמות של מי שיגיעו למשכן כחברי כנסת לראשונה. חמישה מחברי הכנסת המכהנים של הליכוד - מצאו עצמם בחוץ.
בועז ביסמוט
העיתונאי והשגריר לשעבר בועז ביסמוט, שהודיע לקראת סוף חודש יולי על כניסתו לפוליטיקה באופן רשמי, שובץ במקום ה-19 ברשימת הליכוד. "אחרי שירות נאמן לאזרח כעיתונאי, כעורך וכדיפלומט, הגיעה העת לשרת את הציבור מתנועת הליכוד, שתמיד היה הבית הערכי והאידאולוגי שלי", מסר אז. ביסמוט היה העורך הראשי של עיתון "ישראל היום" במשך 5 שנים עד ל-2022, וקודם לכן כיהן כפרשן וכעורך חדשות חוץ. כמו כן השתתף בפאנל של "אולפן שישי" במשך כשנתיים.
ביסמוט החל את הקריירה העיתונאית שלו בשנת 1983, ככתב לענייני ספורט ב"מעריב". ב-1988 החל לשמש כשליח העיתון בפריז. ב-1990 ביסמוט הצטרף לצוות "ידיעות אחרונות", ושימש עד 2004 כשליח העיתון בצרפת. ב-2004 מונה לשגריר ישראל במאוריטניה, וכשסיים את תפקידו הצטרף ל"ישראל היום". בשנת 2017 הגיש את "מה בוער" לצידו של רזי ברקאי וב-2020 הצטרף לפאנל של "אולפן שישי".
טלי גוטליב
את משבצת האישה החדשה תפסה עורכת הדין טלי גוטליב, שהתמודדה ב-2016 לראשות לשכת עורכי הדין בישראל כנגד אפי נווה. גוטליב מוכרת בעיקר כמי שנוהגת לייצג חשודים באונס ועבירות מין שונות. בעבר אף עוררה סערה כאשר בזמן שייצגה צעירים ממקרה האונס הקבוצתי המזעזע בהרצליה - רמזה כי יש קשר בין הפרסומים של הנאנסת באינסטגרם למעשים. "היא יצאה עם בחורים בני 50 והעלתה תמונות שלה בחוטיני", אמרה אז.
לגוטליב היה בעבר מה לומר גם על נאשמי אונס מוכרים אחרים. על הנשיא לשעבר משה קצב אמרה שהוא "רק ניהל רומנים", ואת אלון קסטיאל כינתה "קורבן". בריאיון למגזין mako ב-2017 תהתה גוטליב איך אפשר לבוא בטענות לאייל גולן שנחשד בפרשת "משחקי חברה", כשאמרה: "איך אני יכולה לבוא אליו בטענות? ואם בת 16 רוצה להיות איתו, מי אני שאכתיב לה?"
אלי דלל
את המקום ה-29 ברשימה יתפוס נציג מחוז מישור החוף אלי דלל, ממלא מקום ראש עיריית נתניה. דלל, נשוי ואב ל-3 ילדים, מהנדס מכונות במקצועו ובעל תואר שני בניהול ומדיניות ציבורית מאוניברסיטת תל אביב. בעבר כיהן כמנכ"ל עיריית נתניה. דלל השתתף בעונה ה-8 של תוכנית הבישולים "מאסטר שף".
אליהו רביבו
במקום ה-19 ברשימה יוצב אליהו רביבו, אחיו של ראש עיריית לוד יאיר רביבו, לאחר שניצח במחוז השפלה. רביבו מכהן כסמנכ"ל בחברת יזמות, ובעבר יזם וניהל פרויקטים רבים.
שלום דנינו
ניצח במחוז הנגב, ואחיו של ראש עיריית אופקים איציק דנינו. דנינו הוא הבעלים של בית האבות "דורות" ועוסק ביזמות בתחומי הכלכלה והעסקים.
חברי הכנסת שנותרו בחוץ
קטי שטרית
שטרית שובצה במקום ה-39 ברשימה, שהופך ללא ריאלי בשל השריונים והבטחות הייצוג שבעשירייה השנייה. שטרית, שמכהנת כחברת כנסת, משמשת כיו"ר ועדת המשנה לנערות צעירות בסיכון וכיו"ר השדולה לבריאות הנפש ומניעת אובדנות. כיהנה בעבר כסמנכ"לית פיתוח עסקי בקרן הון סיכון BRM, שימשה כמרצה במוסדות להשכלה גבוהה, כראש מטה שר התחבורה וכראש מטה שר החינוך.
צחי הנגבי
חה"כ צחי הנגבי סיים את ההתמודדות במקום ה-25 ולא נבחר במקום ריאלי, שכן הוא יידחק למקום ה-46 ברשימה לאחר השריונים והבטחות הייצוג. עוד לפני שהתקבלו תוצאות סופיות הוא הגיב על הדחתו המסתמנת: "אני מודה לכל מי שהצביע עבורי וסייע לי, וגם אם לא אשתלב ברשימה במקום ריאלי, אני יודע שעשיתם מאמץ אדיר עבורי. ההרכב החדש של סיעת הליכוד מהווה נקודת זינוק מצוינת למערכת בחירות מוצלחת, ולניצחון הליכוד בראשות בנימין נתניהו בבחירות הקרובות".
קרן ברק
ברק שובצה במקום ה-27 ברשימת הליכוד, שהופך ללא ריאלי בשל השריונים. היא נבחרה לראשונה בכנסת ה-21, ולפני כן הייתה בעלת חברה לייעוץ אסטרטגי וקשרי ממשל, שבמסגרתה הובילה מאבקים פרלמנטריים, רפורמות ושינויי חקיקה בתחומים כלכליים וחברתיים. בכנסת ה-23 שימשה כסגנית יושב ראש הכנסת.
אורלי לוי אבקסיס
שובצה במקום ה-29 ומצאה עצמה מחוץ לכנסת הבאה בשל השריונים שדוחקים אותה למקום לא ריאלי. לוי אבקסיס נבחרה לראשונה לכנסת ה-18 לאחר שהצטרפה למפלגת ישראל ביתנו. בכנסת ה-19 היא שובצה במקום ה-16 ברשימה המאוחדת של מפלגות הליכוד וישראל ביתנו, ויזמה את הקמת השדולה לעסקים קטנים ובינוניים בכנסת. בכנסת העשרים שובצה במקום השני בישראל ביתנו, וב-2016 פרשה מהמפלגה. ב-2018 הקימה את מפלגת גשר אך לא עברה את אחוז החסימה בבחירות לכנסת ה-21. בבחירות לכנסת ה-23 רצה לוי אבקסיס ברשימה מאוחדת עם העבודה ומרצ, אך הצטרפה לממשלה בראשות נתניהו ומונתה לשרה לחיזוק וקידום קהילתי. בבחירות לכנסת ה-24 היא שוריינה במקום ה-26 בליכוד וכיהנה כחברת כנסת.
פטין מולא
שובץ במקום ה-40 הלא ריאלי ברשימת הליכוד ולא יכהן בכנסת הבאה. מולא נבחר לראשונה לכנסת ה-21 מטעם הליכוד, ובבחירות לכנסת ה-22 הוצב במקום ה-33 ברשימה - ולא נבחר לכנסת, לאחר שהליכוד קיבלה 32 מנדטים. בבחירות לכנסת ה-23 שמר על מקומו ונבחר לכנסת, לאחר שהליכוד זכתה ב-36 מנדטים. לקראת הבחירות לכנסת ה-24 הוא הוצב במקום ה-29 בליכוד ונבחר לכנסת. לקראת הבחירות הקרבות הוא ביקש להתמודד על משבצת המיעוטים במפלגה, אך בשל פסילת בית הדין של הליכוד, התמודד מולא ברשימה הארצית.
טלי פלוסקוב
שובצה במקום ה-47 שאינו ריאלי. פסקוב התמודדה לראשונה לכנסת ה-21 מטעם מפלגת כולנו, אך לא נבחרה. לאחר האיחוד בין כולנו לבין הליכוד היא שובצה במקום ב-35 ונותרה מחוץ לכנסת בשנית. היא נבחרה לראשונה לכנסת ה-23 מטעם הליכוד ומונתה ליושבת ראש ועדת האתיקה. בכנסת ה-24 היא הוצבה במקום ה-31 ברשימת הליכוד, ולא נכנסה לכנסת, אך שבה לכהן לאחר התפטרותו של חה"כ גדי יברקן. בין השנים 2015-2010 כיהנה פלוסקוב כראש עיריית ערד.