דימוי הגוף אצל נשים ונערות הוא סוגיה בוערת היום אולי יותר מתמיד. בעוד שיש כאלו שמעודדים אורח חיים בריא ואהבה עצמית ללא קשר למשקל - יש בחברה בכלל וברשת בפרט תופעות שעלולות להיות בעלות השפעה הרסנית. כך לדוגמה, משחק שבו המטרה היא להימנע מאוכל משמין בשביל מטרה אחת נכספת - להיכנס לשמלה. פאולה רוזנברג: "המשחק הזה גורם לי לבכות".
"אנשים לא מבינים עד כמה המשחק הזה חמור", הוסיפה רוזנברג בריאיון ל"מהדורה מוקדמת". "אנשים יכולים להגיד 'נו יאללה כולה משחק, אפשר לחשוב'. הילדים שלנו לומדים היום הרבה יותר ממשחקי המחשב שלהם, מהפרסומות, מסדרות הנוער ומהיוטיוב מאשר מה שהם לומדים מהמורים ומההורים. מחקרים מוכיחים את זה. הם לומדים איך הם אמורים להראות, איך הם אמורים להתנהג. מה חשוב בחיים שלהם - דרך משחקי הוידאו".
רוזנברג הצביעה על כך שהמסרים עוברים בצורה חמקמקה. "אף אחד במשחק מחשב הזה לא אומר להם: 'מה שהכי חשוב זה שתהיי רזה ותיכנסי לשמלה', אבל בלי שהם אומרים את זה, זה קורה וזה הכי גרוע.
"אנשים יגידו לי - 'מה רע מלמדים איך לאכול ירקות במקום המבורגרים ולחמניות'. אבל ברגע שמלמדים אותנו שהצורה של הבנאדם השמן זה בנאדם שאוכל דברים גרגרניים ואז תאכלו רק ירקות ואז תהיו רזים, זה המסר הכי לא בריא והכי מסוכן שאפשר להעביר לנוער כי אז הם מגיעים להפרעות אכילה ודיכאון. אין מקום היום במחלקות להפרעות אכילה לנוער בבתי החולים, יש עלייה של מאות אחוזים במספר המאושפזים".
רוזנברג ממליצה לא לדבר עם ילדים על מי רזה ומי שמן, "אלא על מה מזין את הגוף שלנו ואיך אני מקשיבה לרעב שלי. אם אני כל הזמן עסוקה באיך לרזות אז הרעב נראה משהו מפחיד".