ראש העיר ניו יורק, אריק אדמס, נמצא השבוע בביקור בישראל. אתמול, נפגש אדמס עם חברות פוד-טק והגנת סייבר מובילות, על מנת לשמוע על החידושים הישראליים שיכולים "לשדרג" את התפוח הגדול. בשיחה עם N12 התייחס ראש העיר למהפכה המשפטית, והבהיר כי ניו יורק תמשיך להיות ידידת אמת של ישראל: "אני מאמין שהישראלים יעברו גם את המכשול הזה - ואנחנו צריכים לתת להם לעשות את זה".
בביקור, שאורגן על ידי משרד החוץ ומכון היצוא, התנסה אדמס בחידושים הטבעוניים של חברות הפוד-טק המובילות בישראל. בתפריט שהכין השף תומר טל ניתן למצוא "קרפצ'יו תמר מג'הול", מקרונים טבעוניים ללא ביצים, וחידושים נוספים של חברות כמו אג אנד אפ ו-ויגנגרדן.
איילת נחמיאס ורבין, יושבת ראש מכון היצוא, התייחסה ליחסים הכלכליים המהתדקים בין תל אביב וניו יורק: "הייחוד של התעשייה הישראלית הוא שאנחנו יודעים לייצר מזון בכל תנאי. אני חושבת שזה יכול להיות גשר משמעותי, בעיקר ברקע התפתחויות האקלים". לכך הגיב אדמס: "אנשים עוזבים מקומות שאי אפשר לייצר בהם מזון, זה אחד מהגורמים המרכזיים לבעיית ההגירה שלנו. אתם מוכיחים שלאוכל יכול להיות טעם טוב, הוא יכול להיראות טוב, והוא יכול גם לעשות טוב".
בשיחה עם N12, התייחס ראש העיר ניו יורק גם למהפכה המשפטית, שעליה שוחח השבוע בפגישתו עם ראש הממשלה נתניהו. "ישראל עברה תקופות קשות בעבר, והיא עדיין כאן. אני מאמין שהישראלים יעברו גם את המכשול הזה, ואנחנו צריכים לתת להם לעשות זאת. אני חושב שלמפלגה שלנו יש עניינים משלה, כמו המירוץ לנשיאות שמתחיל, ועדיף שנתמקד בזה".