הבראסרי הופך לטרטוריה איטלקית, תל אביב

קבוצת R2M יוצאת בשיתוף פעולה ראשון מסוגו וחוברת למותג הפסטה רוסטיקלה לטובת הפעלת טרטוריה איטלקית בסניף הדליקטסן המיתולוגי באבן גבירול (24-26/11). למשך שלושה ימים המקום יגיש תפריט מיוחד עליו אחראים 2 שפים בכירים של הקבוצה, איתי סובל ורונן בלולו, שיכלול בין היתר מנות כמו ארטישוק יהודי, בראוזלה בעבודת יד, פפרדלה ראגו טלה, ריזוטו פירות ים, פסטה פיצ'י ברוטב קאצ'ו אה פפה, פסטה פומדורו ועוד. במחיר של 125 שקלים, כל סועד יוכל להזמין ראשונה, עיקרית וכוס יין או להזמין בבחירה חופשית מתפריט ראשונות/עיקריות/קינוחים ויינות במחיר 26 שקלים לכוס או 85 שקלים לבקבוק. מספר המקומות מוגבל והמקום יפעל במתכונת הטרטוריה בימים ראשון-שלישי בשעות 12:00-22:00 בלבד (להזמנת מקומות).

דליקטסן. אבן גבירול 70, תל אביב יפו. לא כשר

רותי נהנית ממנת פסטה טובה (צילום: עידית בן עוליאל, יחסי ציבור)
רותי נהנית ממנת פסטה טובה|צילום: עידית בן עוליאל, יחסי ציבור

פרדס פותחת לארוחת צהריים

מסעדת השף המדוברת במלון דה ג'ורג' משיקה בימים אלה את תפריט הצהריים החדש של שף ברק אהרוני. במחיר המנות העיקריות הסועדים מקבלים "פתיחת שולחן" של לחם, מטבלים, סלטים, ממרחים ורטבים. בין המנות העיקריות: לברק בגריל עם רטטוי (169 שקלים), קבב עם ירקות צלויים בגריל (107 שקלים), נתחי בשר משתנים לפי משקל ועוד. 

תפריט הקינוחים כולל פטיפור זוגי (23 שקלים), גלידת מי ורדים וקרם לימון (35 שקלים), קוקטיילים מקוריים שהותאמו לשעות היום או יינות מיקבים מקומיים. 

פרדס. ישראל טל 5, תל אביב יפו (מלון דה ג'ורג'). שני-חמישי 12:00-15:30. טלפון: 077-5705919. לא כשר

הפרדס פתוח לצהריים (צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור)
הפרדס פתוח לצהריים|צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור

ארוחות בוקר בדריסקו, תל אביב

ועוד בחדשות המלונות: לראשונה, מלון דריסקו במושבה האמריקאית ביפו פותח לקהל הרחב את ארוחת הבוקר, שהייתה שמורה לאורחי המלון בלבד עד כה. ארוחת הבוקר כוללת מגוון לחמים, מיצים, קאווה, מזאטים, קפה ללא הגבלה ומנה עיקרית לבחירה מתוך: אגז בנדיקט, בריוש חמאת דבש, ברוסקטת סלקים עם פסטו וביצת עין ועוד. מחיר הארוחה לסועד: 165 שקלים.

אוארבך 6, תל אביב יפו. לא כשר

אליעד דנון מגיע לAria

השף שהוביל בחודשים את מסעדת אונזה בשוק הפשפשים ועזב קצת לפני שהכריזה על סגירה זמנית לטובת שיפוצים והתרעננות, מגיע להתארח לצד שף מושיקו אברהם במסעדת אריא. לצד התפריט הקבוע של אברהם, דנון יציע מספר מנות ביניהן מוסר בפחמים; שיפוד שרימפס בחמאת אורפא, לחוח עמבה, יוגורט ושמן אריסה; טורטליני ריקוטה  וארטישוק ירושלמי בחמאה חומה וגבינת עפקי; סשימי לצ'ה דה טיגרה ועוד.

אריא (Aria). נחלת בנימין 66, תל אביב. טלפון: 03-5296054. לא כשר

בר המרתף נפתח מחדש, ירושלים

בר המרתף של מלון אמריקן קולוני הירושלמי נפתח מחדש לכבוד עונת החורף, ויארח כל היום החל מ-17:30 (הבר פתוח לקהל הרחב). לצד שפע קוקטיילים ומשקאות יוגשו מנות כמו סטייק טונה בסגנון סציליאני (160 שקלים); חומוס עם כבר כבש ותוספות (95 שקלים); תמנון בגריל עם סלט תפוחי אדמה (110 שקלים); פילה סלמון עם ניוקי וירקות (155 שקלים); קרבונרה (105 שקלים); צלעות טלה עם פירה וירקות (180 שקלים) ועוד.

מלון אמריקן קולוני. לואי ונסן 1, ירושלים. טלפון: 02-6279777. לא כשר

בר המרתף באמריקן קולוני (צילום: מיקאלה בורסטו, יחסי ציבור)
בר המרתף באמריקן קולוני|צילום: מיקאלה בורסטו, יחסי ציבור

 פופ אפ לוטוס בדיזנגוף סנטר

מותג העוגיות הפופולרי יקיים לראשונה פופ אפ של מנות קינוחים ומשקאות המשלבים לוטוס ביסקוף. בין המנות: סנט אונורה במילוי קרם לוטוס, קרואסון לוטוס ענקי, מילפיי עם קרם לוטוס, מילקשייק, קפה ועוד (טווח מחירים: 28-50 שקלים). הפופ אפ יתחיל במוצאי שבת 23/11 ויימשך שבוע בבנין A בקומה 1- בדיזנגוף סנטר. 

פופ אפ קינוחי לוטוס (צילום: בת שחר ניסן, יחסי ציבור)
פופ אפ קינוחי לוטוס|צילום: בת שחר ניסן, יחסי ציבור

1+1 במרלן

ואם כבר דיזנגוף סנטר, הסניף התל אביבי של המבורגר מרלן על שדרות בן ציון מציע עד סוף 2024 מבצע 1+1 על כל תפריט ההמבורגרים (המבורגר טבעוני, המבורגר קורנדביף, המבורגר כם איולי כמהין, צ'יזבורגר ועוד). המבצע תקף רק בישיבה במקום בימים ראשון עד רביעי, בסניף התל אביבי בלבד. 

מרלן. בן ציון 2, תל אביב יפו. ראשון-חמישי 17:00-00:00, שישי ושבת 12:00-00:00. לא כשר

צ'יזבורגר מרלן (צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור)
צ'יזבורגר מרלן|צילום: נועם פריסמן, יחסי ציבור