פרסום ראשון: נציגיו של השף מאורו קולגרקו, מהשפים הטובים בעולם, נחתו בשבוע האחרון בתל אביב וחתמו על הסכם ייצוג לקראת פתיחת מסעדה בישראל. בימים האחרונים הנציגים קיימו פגישות וסיורים עם מלונאים ואנשי נדל"ן בישראל והכינו את הקרקע לפתיחת המסעדה.
קולגרקו הארגנטינאי הוא אחד מהשפים הטובים והידועים בעולם. ב-2019 מסעדת "מירזור" הצרפתית זכתה בהובלתו בתואר המסעדה הטובה בעולם. לאורך השנים, וכמו שפים מפורסמים אחרים, הוא חבר לקבוצת מסעדות ופתח מקומות ברחבי העולם. קבוצת המסעדות שלו מונה 700 עובדים.
"אני נרגש להגיע לתל אביב. אני שומע כל כך הרבה על העיר הזו כבר כמה שנים", סיפר השף ל-N12. "גם המטבח שלכם ששואב מסורות ממטבחי מהגרים מאוד מזכיר לי את הבית בארגנטינה. אני בטוח שזו התחלה של ידידות ועסקים נפלאים. יש קהילה גדולה של יהודים בארגנטינה ושמעתי הרבה על תל אביב ועל מה שקורה במטבח הישראלי וזה מאוד מעניין".
קולגרקו הוסיף והעיד על עצמו שהוא "חקלאי במדי שף". הוא מתמחה בעיקר במטבח ארגנטינאי-איטלקי, וב"פארם טו טייבל" יצירתי. בימים אלו הוא מתכונן לפתוח שתי מסעדות בפרויקט היוקרתי בלונדון של מלון "רפלאס".
הנציגים שהגיעו לארץ הם מקבוצת המסעדנים הבין-לאומית "The Hierophant Group" - בהם המסעדן אלכס רזניק, מי שהיה במשך 25 שנה שותפו של שף וולפגאנג פק - וטאטו רנטו ג׳ובינוני, מי שנבחר ב-2020 לברמן הכי טוב בעולם ועומד בראש שלל פורמטים בעולם הקולינריה הבינלאומי.הסכם הייצוג שלהם נחתם עם יזמית הקולינריה ואשת התוכן נירית וייס ועם יועץ הקולינריה הוותיק שמוליק מרקוס.