חודשים ארוכים ששחקנים מרחבי הארץ לא מתפרנסים בעקבות מגבלות הקורונה ובשכונת קרית יובל שבירושלים, מצאו פתרון יצירתי כדי להעניק פרנסה לשחקנים וגם לייצר חיבור בין התושבים בשכונה. בשבועות האחרונים יצא לדרך פרויקט ייחודי הנקרא "נפגשים בגינה" ביוזמת תיאטרון "משו משו" ומיזם "שכונות בשינוי". במסגרת הפרויקט ,נבחרו מספר בניינים בשכונה שזוכים למפגשי תרבות בחצר או בגינת הבניין על ידי שחקני התיאטרון שמעבירים פעילות ג'אגלינג ומציגים הצגות שמבוססות על סיפורים אהובים כמו "דירה להשכיר" ומגוון סיפוריה של לאה גולדברג.
יזמי הפרויקט יצרו רשימה של הבניינים הרלוונטים ומינו נציג לכל בניין שתפקידו לרכז את הדיירים לאירוע התרבות, להוביל יוזמה משלהם כגון סדנאות יצירה ודוכני פעילות וכן גם לעבוד יחד על נראות החצר או הגינה כמו בניית פינת ישיבה, גיזום ושתילה.
תמר כרמון, רכזת מיזם 'שכונות בשינוי' בקרית יובל סיפרה על הפרויקט: "הקורונה יצרה מציאות שהובילה אותנו ליצור פעילויות שונות ויוזמות חברתיות עבור תושבי השכונה כדי להקל עליהם בתקופה המאתגרת של חוסר הוודאות הכלכלית ולהעלות להם גם את המורל".
דניאל עובדיה, שחקנית תיאטרון סיפרה: "לפני שלוש שנים סיימתי לימודי משחק ועבדתי בלי הפסקה, עד הקורונה. ביום אחד היומן התרוקן, אין הצגות, אין סימולציות, הרצאות. שבועיים ישבתי בלי מעט בבית ובמקום לשקוע חיפשה עבודה דחוף והיום אני עובדת עם נערות בסיכון. כמובן שאני רוצה לחזור לשחק, אבל המדינה פשוט שכחה אותנו, לא רואים אותנו. לפחות בזכות המיזם המיוחד בקרית יובל אני משחקת ומשמחת ילדים ובוגרים וכמובן מתפרנסת מזה קצת".
הפעילות במסגרת הפרויקט 'שכונות בשינוי', בהפעלת קרן שח"ף, ביוזמת המשרד לשוויון חברתי ובשותפות מצד הבינוי והשיכון, הרשות המקומית ומימון קרנות הביטוח הלאומי. מטרתו של הפרויקט היא לקדם שינוי חברתי באמצעות קהילות משימה ואקטיביסטים. תיאטרון "משו משו" הוא קהילת אמנים חברתית ומקצועית, שבחרה להתחיל את הפעילות מתוך קרית יובל שבירושלים, במטרה להנגיש תרבות מעוררת השראה וליצור חיבורים בין קהילות ועושה זאת משנת 2009.