זה סיפור שלכאורה כבר שמענו לא מעט: בני, בוגר תיכון שמסתתר עמוק-עמוק בארון, מגיע לקולג' ומגלה את עצמו מחדש. אבל מה שהופך את "פיצוי יתר" (Overcompensating) החדשה של אמזון פריים לאחת מהקומדיות הכי מפתיעות של 2025 זה שלא מדובר בסתם בני - אלא ב"בני דרמה". שם הבמה של בניטו סקינר, קומיקאי וכוכב רשת שפרץ לפני כמה שנים ויצר במו ידיו את הסדרה החדשה, שהוא גם מככב בה. דמיינו את הדמויות של גיתית פישר בשילוב האנרגיה הקווירית של עדן דניאל גבאי, ותרגמו לאמריקה.
ב"פיצוי יתר" מקיף את עצמו סקינר בכמה שמות לא מאוד מוכרים, ומאייש באמצעותם את הטייפקאסטים הקבועים. בת הברית הרגישה, הבחור שהוא מאוהב בו בסתר, האחות המוזרה, בן הזוג הסופר-סטרייט שחווה בעיות במיטה. את האחרון מגלם אדם דימרקו מ"הלוטוס הלבן", ובמהלך הפרקים מפציעים לתפקידי אורח קוני בריטון, קייל מקלכלן, קאיה גרבר, מייגן פוקס ואפילו כוכבת הפופ צ'ארלי XCX - שהיא גם המפיקה המוזיקלית של הסדרה, ונותנת הטון העיקרית לקהל היעד שלה: זו סדרה עבור הדור שגילה מוזיקה דרך שירים עם (Glee Cast Version) בכותרת, הגרסה החרמנית, הקווירית והעדכנית של "מין גירלז". והיא עולה שנה אחרי הניסיון הלא מאוד מוצלח להחיות את אותו להיט קאלט, באמצעות מחזמר קולנועי שדי אכזב את כולם. נמנעי המיוזיקלס ישמחו לדעת שב"פיצוי יתר", הבחירות המוזיקליות של XCX ושות' נותרות ברמת מוזיקת הרקע וההתכתבות הסמלית עם העלילה.
יש הרבה גורמים שבזכותם "פיצוי יתר" מתהדרת ברעננות שחסרה אצל סדרות וסרטים אחרים לפניה. ביניהם בולטים המעורבות של אולפני A24, השחקנים הלא מוכרים שאלה עבורם תפקידי הפריצה (בראשם הקומיקאית והתסריטאית ווילי ברם, בתפקיד החברה הטובה כרמן) - ובעיקר היותה של הסדרה מוכוונת קולג', אבל מאוד אוניברסלית בטיפוסים וקווי העלילה שלה. זה ניכר גם בהבלחות הקטנות לדמויות שוליים, וקטעים קצרים שמתפקדים כמו מערכונים העומדים בפני עצמם, למשל הסקר בין הסטודנטים לקולנוע שכולם עונים בו "הסנדק". וכל אלה ממש לא אומרים ש"פיצוי יתר" סתם מתמסרת כל כולה לדאחקה: לאורך שמונת הפרקים שלה, כולם זמינים בבת אחת וראויים להיצרך כך, היא בונה דמויות אמינות, רגישות, אפילו מפתיעות החל משלב מסוים. אם אמזון פריים היה שירות סטרימינג עם יותר מארבעה-חמישה מנויים, היא הייתה הופכת למכוננת כמעט כמו שירי הפופ שמנווטים אותה.