אגסים בוודקה ווניל
זה יכול להיות קינוח יוצא דופן, זה יכול להיות סתם נשנוש שיפתיע את האורחים שלכם, מה שבטוח - זה באמת טעים ומיוחד. אגסים נהדרים שמושרים בוודקה, וניל ויין לבן הופכים אחרי המתנה ראויה לממתק קלאסי למבוגרים
שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון
| פורסם 08/11/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (12 מנות):
2 אגסים בינוניים, קלופים (משאירים את הגבעול)
1 בקבוק (750 מ"ל) יין לבן
3 כוסות (720 מ"ל) מים
3 כוסות (600 גרם) סוכר
1 בקבוק (ליטר) וודקה
2 מקלות וניל, חצויים לשניים
אופן ההכנה:
1 יוצקים לסיר בינוני יין ומים, מוסיפים סוכר ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.
2 מוסיפים את האגסים ומקפידים שיהיו מכוסים בנוזל. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות עד שהאגסים רכים אך לא מדי.
3 מסננים את האגסים ומעבירים לצנצנת. מוסיפים את מקלות הווניל ויוצקים את הוודקה.
4 שומרים מחוץ למקרר עד שבועיים.