צילום׃ נתנאל ישראל, מאסטר שף

כנאפה במי זהר

מתברר שלא כל כך קשה להכין כנאפה, וכל מה שצריך זה לרצות את הביס המושלם הזה

איתיאלה בר ששת, מנאל איסמעיל, אירקלי גונשווילי | מאסטר שף | פורסם 20/02/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם חמאה

200 גרם שערות קדאיף

50 גרם גבינת מוצרלה

50 גרם גבינת מסקרפונה

2 כפות מי זהר

לסירופ:

חצי לימון

2 כוסות סוכר

1 כוס מים

4 תרמילי הל

4 פרחי ורדים

אופן ההכנה:

1 מבשלים את כל המרכיבים לסירופ מכינים עד להסמכה.

2 ממיסים 100 גרם חמאה במחבת, ומערבבים עם שערות הקדאיף ומי זהר. מחלקים את הקדאיף עם החמאה לשני חלקים.

3 משמנים תבנית קטנה בחמאה, ומניחים את החצי הראשון של הקדאיף. מפזרים מעל את הגבינות ודוחסים היטב. מעל הגבינות מוסיפים את החלק השני של הקדאיף ומעל קוביית חמאה.

4 אופים בתנור אופים ב-180 מעלות 15-10 דקות, עד להזהבה, ואז שופכים מעל את הסירופ.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.