תמונת AVI׃ mako

מוח טלה מרוקאי חריף

מתים על מוח אבל אין לכם כוח להתעסקות? הנה מתכון לתבשיל מוח חריף וזריז במיוחד

ריקי סוויסה | מאסטר שף | פורסם 14/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ראש שום קלוף
1-2 פלפלים חריפים אדומים, תלוי ברמת החריפות הרצויה
3 כפות פפריקה אדומה מהולה על 3 כפות שמן בשמן חמניות
כוס ציר בשר
קורט כמון
קורט מלח
קורט פלפל שחור
צרור עלי כוסברה
2-3 מוחות טלאים מוכשרים ומנוקים היטב

אופן ההכנה:

1 מטגנים את ראש השום עד להזהבה.

2 מוסיפים פלפלים אדומים חריפים ואת הפפריקה האדומה בשמן, ומיד מוסיפים כוס של ציר הבשר.

3 מוסיפים קצת כמון, פלפל שחור ומלח ומפזרים חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.

4 כשהנוזלים מתחילים לרתוח, מניחים את המוחות אחד-אחד וזורים מעל את מה שנותר מהכוסברה הקצוצה.

5 מבשלים כ-20 דקות על אש בינונית והמוח מוכן לאכילה. בישול יתר יגרום לבשר לקבל מרקם צמיגי.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים