צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל

עוגיות שקדים ללא גלוטן

הן טעימות, הן בריאות, הן מתאימות גם לפסח (וגם לנמנעים מגלוטן) והן פרווה. באמת צריך עוד סיבה להתפנק עם עוגיות השקדים האלה ליד הקפה?

עדי קלינגהופר | mako | פורסם 27/03/25 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-20-25 עוגיות:

3 חלבונים (ביצה L)

200 גרם (כוס) סוכר

250 גרם (2 וחצי כוסות) קמח שקדים

50 גרם (5 כפות) קורנפלור

קורט מלח

200 גרם שקדים פרוסים

אבקת סוכר, לקישוט

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

קינוחים לפסח

עוד עוגיות כשרות לפסח

1 מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי.

2 מערבבים בקערה חלבונים, סוכר, קמח שקדים, קורנפלור וקורט מלח.

3 מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ובעזרת שתי כפיות (או כפות) מניחים תלוליות מהבצק במרווחים גדולים.

4 מפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים כ-10 דקות או עד הזהבה מלאה.

5 מחכים לצינון מלא ומפדרים באבקת סוכר.

עוגיות שקדים לפסח. איזה ביס (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
עוגיות שקדים לפסח. איזה ביס|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!