צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל
עוגיות שקדים ללא גלוטן
הן טעימות, הן בריאות, הן מתאימות גם לפסח (וגם לנמנעים מגלוטן) והן פרווה. באמת צריך עוד סיבה להתפנק עם עוגיות השקדים האלה ליד הקפה?
עדי קלינגהופר | mako
| פורסם 27/03/25
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-20-25 עוגיות:
3 חלבונים (ביצה L)
200 גרם (כוס) סוכר
250 גרם (2 וחצי כוסות) קמח שקדים
50 גרם (5 כפות) קורנפלור
קורט מלח
200 גרם שקדים פרוסים
אבקת סוכר, לקישוט
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי.
2 מערבבים בקערה חלבונים, סוכר, קמח שקדים, קורנפלור וקורט מלח.
3 מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ובעזרת שתי כפיות (או כפות) מניחים תלוליות מהבצק במרווחים גדולים.
4 מפזרים מעל שקדים פרוסים ואופים כ-10 דקות או עד הזהבה מלאה.
5 מחכים לצינון מלא ומפדרים באבקת סוכר.

בתיאבון!