צילום׃ עדי קלינגהופר, יחסי ציבור

מאפינס פיצה

ארוחת ערב של קיץ, שהילדים יעופו עליה והמבוגרים לא פחות: מאפינס אישיים בטעמי פיצה עם ים של גבינות ותוספות שאוהבים. זו אולי לא המזינה שבארוחות, אבל זו ללא ספק אחת הכיפיות שבהן

עדי קלינגהופר | mako | פורסם 24/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-12 מאפינס:

2 כוסות קמח 

2 ביצים 

100 גרם קוטג'

100 גרם גבינה לבנה 

רבע כוס שמן זית

2 כפות רסק עגבניות

מלח 

פלפל שחור

1 כפית אבקת אפייה

150 גרם מוצרלה מגוררת

150 גרם גבינת צ'דר מגוררת (או אחרת שאוהבים)

לתוספות:

חצי כוס זיתים 

חצי כוס גרעיני תירס

אופציה: בצל סגול, פטריות, בצל ירוק או מה שאוהבים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו. 

2 מערבבים בקערה קמח, ביצים, קוטג', גבינה לבנה, שמן, רסק עגבניות, מלח, פלפל ואבקת אפייה. מוסיפים את רוב הגבינות (שומרים מעט מהן בצד בשביל לפזר מלמעלה לפני האפייה) ומערבבים.

3 מוסיפים זיתים, תירס ותוספות שאוהבים ומערבבים.

4 מרססים תבנית שקעים בספריי שמן וממלאים את השקעים בבלילה עד שלושת רבעי מגובהם.

5 מפזרים את יתרת הגבינות מלמעלה ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה. 

 ** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה במקרר עד יומיים. 

מאפינס פיצה. לפני האפייה (צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור)
מאפינס פיצה. לפני האפייה|צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור

מאפינס פיצה. הילדים יעופו (צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור)
מאפינס פיצה. הילדים יעופו|צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!