מאפינס פיצה
ארוחת ערב של קיץ, שהילדים יעופו עליה והמבוגרים לא פחות: מאפינס אישיים בטעמי פיצה עם ים של גבינות ותוספות שאוהבים. זו אולי לא המזינה שבארוחות, אבל זו ללא ספק אחת הכיפיות שבהן
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-12 מאפינס:
2 כוסות קמח
2 ביצים
100 גרם קוטג'
100 גרם גבינה לבנה
רבע כוס שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
1 כפית אבקת אפייה
150 גרם מוצרלה מגוררת
150 גרם גבינת צ'דר מגוררת (או אחרת שאוהבים)
לתוספות:
חצי כוס זיתים
חצי כוס גרעיני תירס
אופציה: בצל סגול, פטריות, בצל ירוק או מה שאוהבים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
2 מערבבים בקערה קמח, ביצים, קוטג', גבינה לבנה, שמן, רסק עגבניות, מלח, פלפל ואבקת אפייה. מוסיפים את רוב הגבינות (שומרים מעט מהן בצד בשביל לפזר מלמעלה לפני האפייה) ומערבבים.
3 מוסיפים זיתים, תירס ותוספות שאוהבים ומערבבים.
4 מרססים תבנית שקעים בספריי שמן וממלאים את השקעים בבלילה עד שלושת רבעי מגובהם.
5 מפזרים את יתרת הגבינות מלמעלה ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה מלאה.
** המאפינס יישמרו בקופסה אטומה במקרר עד יומיים.
בתיאבון!