צילום׃ עדי קלינגהופר, יחסי ציבור

חיתוכיות קורנפלקס שוקולד קראנצ'יות

צריך בסך הכל 3 מרכיבים: קורנפלקס, שוקולד מריר וחמאת בוטנים. ממיסים את השוקולד עם חמאת הבוטנים, מערבבים עם הקורנפלקס ושולחים למקפיא לשעה, זה הכל. קל, קפוא, קראנצ'י וטעים לאללה

עדי קלינגהופר | mako | פורסם 17/07/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 20 על 20:

300 גרם קורנפלקס, הכי פשוט שיש

400 גרם מטבעות שוקולד מריר

5 כפות גדושות חמאת בוטנים 

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (או מעל בן מארי).

2 מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים.

3 מוסיפים את הקורנפלקס לקערה ומערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיהו מצופים מכל הכיוונים.

4 יוצקים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה.

5 אחרי ההקפאה מחלצים את החטיף מהתבנית, פורסים לחיתוכיות/אצבעות/קוביות ומגישים.

* החטיפים נשמרים כשבוע בקופסה אטומה במקרר.

חיתוכיות קורנפלס קראנצ'יות (צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור)
חיתוכיות קורנפלס קראנצ'יות|צילום: עדי קלינגהופר, יחסי ציבור

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!