צילום׃ עדי קלינגהופר, יחסי ציבור
חיתוכיות קורנפלקס שוקולד קראנצ'יות
צריך בסך הכל 3 מרכיבים: קורנפלקס, שוקולד מריר וחמאת בוטנים. ממיסים את השוקולד עם חמאת הבוטנים, מערבבים עם הקורנפלקס ושולחים למקפיא לשעה, זה הכל. קל, קפוא, קראנצ'י וטעים לאללה
עדי קלינגהופר | mako
| פורסם 17/07/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לתבנית 20 על 20:
300 גרם קורנפלקס, הכי פשוט שיש
400 גרם מטבעות שוקולד מריר
5 כפות גדושות חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה (או מעל בן מארי).
2 מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים.
3 מוסיפים את הקורנפלקס לקערה ומערבבים היטב עד איחוד מלא כך שכל הקורנפלקס יהיהו מצופים מכל הכיוונים.
4 יוצקים את הבלילה אל תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט ומעבירים להקפאה כשעה.
5 אחרי ההקפאה מחלצים את החטיף מהתבנית, פורסים לחיתוכיות/אצבעות/קוביות ומגישים.
* החטיפים נשמרים כשבוע בקופסה אטומה במקרר.

בתיאבון!