גביניות אוכמניות עם קיצור דרך
מאפי הגבינה האהובים עם הגבינה המתוקה מקבלים פה תוספת חיזוק של אוכמניות טריות או קפואות. אבל מה שהם מצטיינים בו באמת, זה שלא צריך להכיןבצק. וזה יביא אתכם לביס ליד הקפה הרבה, הרבה יותר מהר
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
לבצק
חבילת בצק עלים, מופשרת על פי הוראות יצרן
למלית גבינה
250 גרם גבינת טוב טעם
250 גרם גבינת שמנת
80 גרם סוכר
1 ביצה
80 גרם קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם אוכמניות קפואות או טריות
להברשה
1 ביצה, טרופה
לקישוט
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-185 מעלות, טורבו.
2 מכינים את מלית הגבינה: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, עד המסה מלאה.
3 מכניסים לקערה גבינת טוב טעם, גבינת שמנת, סוכר וביצה. מערבבים היטב.
4 מוסיפים קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל ושוקולד לבן מומס. מערבבים היטב עד קבלת מלית סמיכה.
5 מניחים את בצק העלים על משטח מקומח. חותכים אותו ל-12 ריבועים גדולים.
6 שמים במרכז כל ריבוע כף גדושה מהמלית. מעל המלית שמים כמה אוכמניות.
7 מקפלים את הריבוע: מקפלים כל זוג קצוות נגדיים כך שמתקבלת צורת מעטפה. חוזרים על התהליך עם כל הריבועים.
8 מניחים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה, מברישים בביצה ומכניסים לאפייה כ-20 עד 25 דקות, או עד הזהבה מלאה.
9 מוציאים מהתנור, ואחרי שהגביניות הצטננו קלות, בוזקים אבקת סוכר.


בתיאבון!