צילום׃ יעל קצב, אוכל טוב, mako
עוגיות עבאדי ביתיות
עוגיות מלוחות מהסוג הממכר ביותר. כמה ממכר? על כל שתי עוגיות שתצליחו להעביר לצנצנת, כנראה שלפחות אחת תיכנס לכם לפה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 04/01/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לכ-40 עוגיות:
3 כוסות קמח לבן
1 כוס שומשום
שלושת רבעי כף מלח
שלושת רבעי כוס שמן
1 כוס מי סודה או בירה לבנה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכניסים את המרכיבים לקערה לפי הסדר ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד ומעט שומני.
3 מקמחים מעט את משטח העבודה ומגלגלים את הבצק לצורת נקניק.
4 תולשים חתיכות מנקניק הבצק ויוצרים עוגיות עגולות. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 אופים את העוגיות 30 דקות, עד להזהבה.
** אפשר לשדרג את הבצק בתערובת זעתר ו/או פלפל צ'ילי יבש גרוס.
** אפשרות נוספת לשדרוג: ממרח פסטו וגבינה בולגרית.
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.