צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
לביבות קינואה וגבינה
אנחנו יודעים, הצירוף "לביבות קינואה" לא בדיוק גורם לכם להתחיל להזיל ריר, אבל שימו לב - סיכוי רציני שבדיוק המתכון הזה, עם כל עשבי התיבול והגבינה המלוחה, יגרום לכם סוף סוף להתאהב במזון העל הזה
שרית נובק | mako אוכל
| פורסם 12/11/19
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
שלושת רבעי כוס קינואה לא מבושלת (או 2 כוסות אחרי בישול)
3 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית
צרור פטרוזיליה, כוסברה ונענע (או תערובת אחרת של עשבי תיבול, לפי מה שאוהבים)
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הקינואה כמו שמבשלים פסטה: מרתיחים הרבה מים בסיר, מוסיפים את הקינואה, מבשלים כ-10 דקות עד שהיא מוכנה ומסננים היטב.
2 קוצצים עשבי תיבול, מפוררים את הגבינה ומערבבים יחד את כל החומרים.
>> בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
3 מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה קלות. יוצרים לביבות ומניחים במחבת. מנמיכים את הלהבה ומטגנים על אש קטנטנה כ-10 דקות מכל צד.