צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
סופלה נוטלה בשני מרכיבים וזהו
זה באמת המתכון לקינוח מבוסס-נוטלה הכי קל שיש. עד כמה? בואו נגיד ככה: אם יש לכם בבית שתי ביצים וצנצנת נוטלה שעוד לא חפרתם בה עד סופה - אתם מסודרים. סופלה טעים ורך שאפשר גם לתת לילדים להכין
יעל קצב | אוכל טוב, mako
| פורסם 15/02/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל 4-5 מנות:
2 ביצים
חצי כוס נוטלה
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף לבן וחזק.
3 בקערה נפרדת מערבבים את הנוטלה והחלמונים בקערה, מוסיפים פנימה את קצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול עם לקקן עד לאיחוד.
4 ממלאים את תבניות הסופלה בבלילה כשלושת רבעי מגובה התבנית ואופים במשך 17-18 דקות. אם רוצים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון!
יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.