צילום׃ רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

לביבות גבינה של פעם

לביבות גבינה. כן, ילדים מתים עליהן ומבקשים מהן עוד ועוד, אבל זאת ממש לא רק מנה לילדים. מערבבים 5 חומרים בדקה וחצי, מעבירים לקירור ואז מטגנים עם מינימום שמן/חמאה

רותם ליברזון | אוכל טוב, mako | פורסם 21/11/22 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 116 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-10-12 פנקייקים קטנים:

ביצה

קופסה גבינה לבנה 9% (250 גרם)

שקית סוכר וניל

2 כפות סוכר לבן/חום

2 כפות גדושות קמח תופח

חמאה/שמן לטיגון

להגשה:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה. 

2 מעבירים למקרר לחצי שעה.

3 מחממים מחבת על אש נמוכה ומשמנים במעט מאוד שמן/חמאה.

4 יוצקים כף גדושה מהבלילה, וכשמופיעות בועיות קטנים הופכים לצד השני ל-2-3 דקות נוספות או עד הזהבה. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה.

5 מגישים חם עם אבקת סוכר.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!