צילום׃ Africa Studio, Shutterstock
עוף במלח
לאחרונה החלטנו לשחזר את העוף המושלם מושלם מושלם, שנצלה עם מלח וזהו, ולתדהמתנו לא הצלחנו למצוא את המתכון כפשוטו, אלא רק עם תוספות של שום, ירקות או עשבי תיבול. אז לא, פשוט לא צריך - זה העוף הכי טעים שיש
| mako אוכל
| פורסם 05/08/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
עוף שלם
קילו מלח גס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
2 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומניחים את העוף השלם במרכזה. מפזרים את המלח הגס סביב העוף, מבלי שייגע בו (אפשר לפזר אותו כמסגרת מסביב לעוף או בכמה תלוליות גבוהות).
3 צולים את העוף כמו שהוא, ללא כיסוי, כשעה וחצי.