צילום׃ אסף רונן
פסטה ברוטב שמנת ושום
המדור הזה כבר הוכיח לנו לא פעם שפסטה טובה לא צריכה יותר מ-5 מרכיבים, והנה הוא עושה את זה שוב: פסטה שמנתית, קרמית ועשירה, שתפנק אתכם כמו שמיכת פוך בלילה חורפי
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 05/02/19
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 חבילת פסטה
2 מיכלים שמנת חמוצה
6 שיני שום, קצוצות דק
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2 מטגנים בסיר את השום 5 שניות, מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומיד מערבבים עם הפסטה.
צילום: אסף רונן
* שדרוגים: תמיד אפשר להוסיף הרבה פרמזן מגורר וכמה עלי בזיליקום או תימין.