צילום׃ Nerea Mangado, ShutterStock
עוגיות בננה וקוקוס
עוגיות טבעוניות ללא קמח, ללא גלוטן וללא סוכר, שבעינינו הן בבחינת נס בערך כמו המן המדבר. אפשר לשדרג עם שוקולד או אגוזים, אבל וואללה, לא חובה. תחשבו על עוגיות הקוקוס של פסח, רק עם שדרוג בנני מבורך
| mako אוכל
| פורסם 30/09/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 בננות, רכות אבל לא מאוד
כוס קוקוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מועכים את הבננות.
3 מערבבים את הבננות המעוכות עם הקוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצרים דיסקיות מהתערובת ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה (עדיף לשמן את נייר האפייה קודם).
5 אופים 15-20 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות יפה. ממתינים שיצטננו וזוללים.
** אפשר לשדרג את העוגיות עם חופן של פצפוצי שוקולד או אגוזים קצוצים, אבל הן מאוד טעימות גם כמו שהן.