צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל
כדורי רפאלו ב-4 מרכיבים
אם אתם, כמונו, בעניין של אפס עבודה וטונות של רושם (מישהו לא?), אתם פשוט חייבים להכיר את המתכון של רון יוחננוב לכדורי רפאלו. שקד בפנים, תערובת מתוקה ואלוהית של שוקולד לבן, קוקוס וחלב מרוכז וסגור העניין
רון יוחננוב | mako אוכל
| פורסם 23/09/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם שוקולד לבן
150 גרם קוקוס לבן טחון
200 מ"ל חלב מרוכז ממותק
שקדים קלויים למילוי
לציפוי:
50 גרם קוקוס לבן טחון
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד הלבן בקערה חסינת אש במיקרוגל (או בשיטת בן מארי).
2 אחרי שהשוקולד נמס, מוספים לקערה את החלב המרוכז ושלושת רבעי מכמות הקוקוס הטחון. מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
3 מניחים לתערובת להתייצב כחצי שעה במקרר.
4 מגלגלים מהתערובת כדורים (כל אחד במשקל 20 גרם, פחות או יותר) שבמרכז כל אחד מהם שקד.
5 מצפים את הכדורים ביתר הקוקוס הטחון. שומרים במקרר.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
בתיאבון!