צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
פנקייקס תפוחי אדמה
חודשיים של בישול עם הילדים - או לכל הפחות על הראש של הילדים - מגיעים תכף לקיצם, ואנחנו לגמרי מתכוונים לחגוג את זה עם המנה הזו, שהיא ספק לביבה ספק פנקייק, ומה שבטוח זה שהיא טעימה מיליונים
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 30/08/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
3 כוסות תפוחי אדמה (בערך שניים ענקיים) מבושלים, מעוכים לפירה
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
חצי כוס קמח תופח
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
מעט שמן, לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את כל החומרים בקערה גדולה.
2 מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים כל פנקייק משני הצדדים עד להזהבה.
לאתר של שרית - מיס פטל
* אפשר לשדרג את הפנקייקס עם חופן עירית קצוצה ו/או גזר קטן מגורד.
>> מתכון לפנקייק נוסף כשר לפסח
בתיאבון!