צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
לביבות גבינה קלות להכנה
לביבות גבינה קלילות ואווריריות, שמכינים בפחות מחצי שעה כולל הכל. מתאים לחנוכה, אבל גם לארוחת ערב בכל יום בשנה - לפני החג או אחריו
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 17/12/19
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
100 גרם גבינה לבנה
2 כפות סוכר וניל
80 גרם קמח תופח
2 ביצים
20 גרם חמאה מומסת
שמן, לשימון המחבת
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה.
2 מחממים מחבת ומשמנים.
לבלוג של שרית - מיס פטל
3 שופכים כחצי כוס מהתערובת למחבת ומטגנים על אש בינונית עד שמתחילות להופיע בועות. הופכים ומטגנים עוד כדקה מהצד השני.
4 חוזרים על הפעולה עד שהבלילה נגמרת.