צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שניצל שומשום עם רוטב צ'ילי מתוק

שדרוג פריך למנת שניצל, שמכינים בכמה דקות במחבת. יחד עם קצת בטטות מוקפצות, יש לכם אחלה ארוחה שבעולם

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 04/02/20 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 157 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

10 יחידות שניצל חזה עוף (כ-1,250 ק"ג)

2-3 ביצים

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מלח ופלפל שחור

450 גרם שומשום

לתוספת:

3 בטטות חתוכות לקוביות

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה ביצים, רוטב צ'ילי, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את חזה העוף, מערבבים היטב כך שכל השניצלים יהיו בתוך הבלילה.

2 מעבירים את השומשום לכלי שטוח ומצפים היטב כל שניצל.

3 מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים כל שניצל כ-2-3 דקות מכל צד.

4 במקביל מטגנים במחבת נוספת את קוביות הבטטות עד להזהבה.

5 מעבירים את השניצל והבטטות לנייר סופג ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק.

* מי שלא רוצה לטגן, יכול לאפות את השניצלים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות מכל צד.

* המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט"