צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
פיצה-פיתה שוקולד ובננות
רוצים לקחת את הפיתה עם שוקולד שלכם למחוזות חדשים ויפים? קבלו את ההצעה של אביבה, רק שימו לב - אחרי שמנסים אי אפשר לחזור לאחור
אביבה פיבקו | mako אוכל
| פורסם 17/07/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
מרכיבים:
2 פיתות
חמאה
4 כפות ממרח שוקולד (או שוקולד אגוזים), גדושות
2 בננות
50 גרם פרוסות שקדים לבנים
4 כפיות סוכר דמררה
אופן ההכנה:
1 חוצים כל פיתה לרוחב ל-2 עיגולים נפרדים. מורחים כל עיגול בחמאה, ומעל מורחים כף גדושה של ממרח שוקולד.
2 מקלפים את הבננות ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
3 מפזרים את הבננות באופן שווה על השוקולד. מפזרים מעט פרוסות שקדים מעל, וזורים סוכר חום.
4 אופים בחום מקסימלי מתחת לגריל 4-5 דקות. מגישים חם.