נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק
נשארו לכם במקרר נקניקיות וחשקה נפשכם במנה בשרית ולא מהמיקרו? פרגנו לכם ב-25 דקות מנה שהיא לא רק טעימה, אלא גם יפה וצבעונית
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
אומרים שהעיניים אוכלות, נכון? אז למה לא להוסיף צבע ויופי למאכל שהוא כל כך פשוט ובסיסי? אפשר לקנות את הנקניקיות העשויות מ-100% בשר ופחות שטויות בפנים, או להשתמש בנקניקיות צמחוניות. את כל הדבר הטעים הזה אני ממליצה לשים מעל פירה עשיר או מעל ערמה טובה של פתיתים.
עלות: כ-30 שקלים
מרכיבים (4 מנות):
1 בצל גדול חתוך לפרוסות
3 פלפלים אדומים חתוכים לעיגולים
3 פלפלים צהובים חתוכים לעיגולים
400 גרם נקניקיות חתוכות לעיגולים
1/2 כוס אפונה עדינה קפואה (מי שרוצה יותר אפשר גם כוס שלמה)
שמן לטיגון
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-5 דקות.
2 מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 5 דקות.
3 מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים 3 דקות נוספות.
4 מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות נוספות.
5 מגישים מעל כל תוספת שמתחשק לכם, או אוכלים עם לחם טרי.
* המוצרים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"