צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

אטריות עם פטריות מוקפצות

שמים את האטריות במים רותחים, מקפיצים בינתיים פטריות על האש, מערבבים - ויאללה לשולחן. מנה צמחונית, טבעונית, קלילה וטעימה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 21/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 52 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

עלות: כ-40 שקלים.

מרכיבים (4 מנות):

300 גרם אטריות אודון

3 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס

3-4 שיני שום חתוכות לפרוסות

3 כפות שמן שומשום טהור

3 כפות רוטב סויה

חופן כוסברה

אופן ההכנה:

1 בסיר עם מים רותחים מבשלים את האטריות עד שהן רכות, אבל לא רכות מדי (8-10 דקות).

 

2 במקביל מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן רגיל כ-5 דקות ומסננים.

 

3 באותה מחבת גדולה, עם 2 כפות של שמן שומשום, מטגנים את שיני השום. מחזירים את הפטריות, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מוסיפים את האטריות, מערבבים ומוסיפים עוד כף שמן שומשום. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.

 

4 בהגשה מוסיפים את הכוסברה מעל.

 

המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"

 

>> בשבוע שעבר הכנו פירה ונקניקיות, כמו פעם