צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
אטריות עם פטריות מוקפצות
שמים את האטריות במים רותחים, מקפיצים בינתיים פטריות על האש, מערבבים - ויאללה לשולחן. מנה צמחונית, טבעונית, קלילה וטעימה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 21/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
עלות: כ-40 שקלים.
מרכיבים (4 מנות):
300 גרם אטריות אודון
3 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס
3-4 שיני שום חתוכות לפרוסות
3 כפות שמן שומשום טהור
3 כפות רוטב סויה
חופן כוסברה
אופן ההכנה:
1 בסיר עם מים רותחים מבשלים את האטריות עד שהן רכות, אבל לא רכות מדי (8-10 דקות).
2 במקביל מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן רגיל כ-5 דקות ומסננים.
3 באותה מחבת גדולה, עם 2 כפות של שמן שומשום, מטגנים את שיני השום. מחזירים את הפטריות, מוסיפים את הסויה ומערבבים. מוסיפים את האטריות, מערבבים ומוסיפים עוד כף שמן שומשום. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
4 בהגשה מוסיפים את הכוסברה מעל.
המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"