צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

ארוחה בעשרים דקות: נודלס עוף מוקפץ עם ירקות

מכינים את הנודלס במים, מקפיצים רצועות עוף עם בצל, פלפלים, אפונה, קשיו ועוד דברים טובים, ומקבלים מנה מהירה, טעימה ומשביעה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 04/02/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 162 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

עלות: כ-43 שקלים

מרכיבים (5 מנות):

לרוטב:

3 כפות שמן שומשום טהור

3 כפות רוטב טריאקי סמיך

5 כפות סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

למנה:

450 גרם אטריות ביצים

300 גרם רצועות של חזה עוף

בצל גדול, חתוך לפרוסות

3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות

3 שיני שום, קצוצות

1/2 כרוב אדום, חתוך דק

כוס אפונה קפואה

100 גרם קשיו קצוץ

כוסברה / פטרוזיליה להגשה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הנודלס על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.

2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.

3 מטגנים בווק או במחבת גדולה את רצועות חזה העוף כ-5 דקות.

4 מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את השום, הכרוב האדום והאפונה (כל אחד לעוד כדקה-שתיים). יוצקים מחצית מהרוטב אל הווק, מערבבים ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות ויתר הרוטב ומערבבים. מגישים עם הקשיו ועשבי התיבול. 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות בקר ובטטה ברוטב חריף

המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"