ארוחה בעשרים דקות: נודלס עוף מוקפץ עם ירקות
מכינים את הנודלס במים, מקפיצים רצועות עוף עם בצל, פלפלים, אפונה, קשיו ועוד דברים טובים, ומקבלים מנה מהירה, טעימה ומשביעה
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
עלות: כ-43 שקלים
מרכיבים (5 מנות):
לרוטב:
3 כפות שמן שומשום טהור
3 כפות רוטב טריאקי סמיך
5 כפות סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
למנה:
450 גרם אטריות ביצים
300 גרם רצועות של חזה עוף
בצל גדול, חתוך לפרוסות
3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
3 שיני שום, קצוצות
1/2 כרוב אדום, חתוך דק
כוס אפונה קפואה
100 גרם קשיו קצוץ
כוסברה / פטרוזיליה להגשה
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הנודלס על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
3 מטגנים בווק או במחבת גדולה את רצועות חזה העוף כ-5 דקות.
4 מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים עוד כ-3 דקות. מוסיפים את השום, הכרוב האדום והאפונה (כל אחד לעוד כדקה-שתיים). יוצקים מחצית מהרוטב אל הווק, מערבבים ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את האטריות המבושלות ויתר הרוטב ומערבבים. מגישים עם הקשיו ועשבי התיבול.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו קציצות בקר ובטטה ברוטב חריף
המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"