צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
עוף בתנור עם ג'ינג'ר וסויה
אין מה לעשות, השילוב של ג'ינג'ר, רוטב סויה וסילאן פשוט לא מאכזב לעולם. 10 דקות עבודה, וכל הבית מריח כמו מסעדה תאילנדית משובחת
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 22/07/13
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
זמן עבודה: 10 דקות
זמן הכנה כולל: 55 דקות
עלות: כ-57 שקלים
מרכיבים :
10 שוקי עוף
50 גרם ג'ינג'ר טרי, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום, קצוצות
3-4 כפות סילאן
1/3 כוס רוטב סויה
5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
1 בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים בתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
2 אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
3 מסירים את נייר הכסף ומזהיבים כ-5 דקות נוספות.
* המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!