צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
ארוחה שלמה בפחות משעה: אורז עם נקניקיות וכל טוב
אוהבים נקניקיות? הפעם נשלב אותן באורז נהדר עם חצילים, שעועית וג'ינג'ר ריחני. כי לא טוב היות הנקניקיה לבדה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 05/11/13
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1 בצל גדול קצוץ דק
1 חציל חתוך לקביות
400 גרם נקניקיות פרגית חתוכות לפרוסות
כוס וחצי אורז בסמטי
3 שיני שום קצוצות
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
כוס וחצי שעועית ירוקה קפואה
כף שמן שומשום
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את החצילים ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
2 מוסיפים את הנקניקיות ל-2 דקות נוספות, מערבבים ומוסיפים את האורז ל-3-4 דקות.
3 מוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים ומוסיפים 3 וחצי כוסות מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשילים על אש קטנה כ-20 דקות.
4 סוגרים את הגז ופותחים את המכסה לאחר 10 דקות.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט