צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

ארוחה שלמה בפחות משעה: אורז עם נקניקיות וכל טוב

אוהבים נקניקיות? הפעם נשלב אותן באורז נהדר עם חצילים, שעועית וג'ינג'ר ריחני. כי לא טוב היות הנקניקיה לבדה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 05/11/13 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 בצל גדול קצוץ דק

1 חציל חתוך לקביות

400 גרם נקניקיות פרגית חתוכות לפרוסות

כוס וחצי אורז בסמטי

3 שיני שום קצוצות

כף ג'ינג'ר טרי קצוץ

כוס וחצי שעועית ירוקה קפואה

כף שמן שומשום

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את החצילים ומטגנים כ-5 דקות נוספות.

 

2 מוסיפים את הנקניקיות ל-2 דקות נוספות, מערבבים ומוסיפים את האורז ל-3-4 דקות.

 

3 מוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים ומוסיפים 3 וחצי כוסות מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשילים על אש קטנה כ-20 דקות.

 

4 סוגרים את הגז ופותחים את המכסה לאחר 10 דקות.

 

* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט

>> בשבוע שעבר הכנו כנפיים מצופות ולא מטוגנות