צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פוקצ'ה גבינה ותאנים עם טריק
מסתבר שבשביל מאפה טעים ברמת הפוקצ'ה לא באמת חייבים להתפיח בצק שמרים - אפשר בכיף להרכיב את התוספות על בצק מלאווח שנשאר במקפיא. התוצאה - זהב
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 24/09/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
העונה של הפרי המקסים הזה, שיש לו צבעים משגעים וטעם עמוק ומתוק, עוד לא נגמרה, ולכם יש עדיין הזדמנות ליהנות ממאפה טעים שמצריך בסך הכל חמש דקות עבודה – ולתנור. אם אתם רוצים, אתם מוזמנים להוסיף עוד גבינות ועוד ירקות לפי טעמכם.
מרכיבים (2 מנות):
2 יחידות מלאווח
150 גרם גבינה בולגרית
1 בצל סגול חתוך לפרוסות
2 תאנים חתוכות לפרוסות
3 ענפים קטנים של טימין (קורנית)
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
1 בתבנית אפייה עם נייר אפייה מניחים את בצק המלאווח.
2 מפוררים את הגבינה והבצל מעל, מניחים את התאנים והטימין ומזליפים מעט שמן זית.
3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-12-15 דקות, עד שהמאפה זהוב.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!